11.04.2016, 23:50
(11.04.2016, 23:43)RaHim Wrote: daruję sobie dyskusję z Tobą bo Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem szanującym się graczem i nie będę marnował swojego cennego czasu na jakieś servery-ochłapy, gdzie ludzie potrafią zebrać się w kupie wyłącznie o określonej godzinie...
Boże... Jaki Ty jesteś (cenzura) trudny.. Jesteś kurwa człowiekiem, który sam nie zrobi, a będzie kurwa narzekać na innych. Niczym kurwa pies ogrodnika. Ja pierdolę... Szanującym się Graczem ? Powiedz mi tylko kurwa, z której strony ? Myślisz, że jak grasz od 2011 roku to jesteś ktoś ? Plss... Padłem... Dodatkowo... Nie marnujesz czasu na ochłapy, bo ludzie potrafią zebrać się w kupie o jednej godzinie ? Sorry, ale... Przynajmniej kurwa ktoś gra. Przynajmniej kurwa coś się dzieje, a nie kurwa - Nabijacz postów 2015/2016. Równie kurwa dobrze Bimbol nie musiałby się teraz pierdolić kurwa z aktualizacjami, czy innymi gównami, bo przecież po co ? Ochłap.. Lepiej pospamić na Forum i poszpanować "liczbą postów", niż tak na prawdę posiedzieć na Gothicu. Nie wspominając już o tym, że kurwa jak grałeś w 2011 roku, gdzie było wszystko bardziej pobugowane i w ogóle, to kurwa latałeś za Sergiem jak wrzód za Bezim... Więc nie pierdol tutaj o pierdołach.
![[Image: 3b160ee5635c7.png]](https://zapodaj.net/images/3b160ee5635c7.png)