12.04.2016, 23:52
(12.04.2016, 23:34)ALbatrOS Wrote: RaHim, a mi czemu nie odpiszesz?A coś pisał?
Rudin Wrote:Dobra, a teraz RaHim, bo widzę, że się obudził po tak długim czasie... Pewnie zbierał myśli, bo nie wiedział co odpisać, cóż..Nie spieszy mi się jakoś specjalnie do odpisywania...
Rudin Wrote:No to się mylisz, bo jesteś nikim... Staż może i ma swoje dobre strony, ale na pewno nie takie, że jesteś szanowanym Graczem. Możesz być nawet Świeżakiem w GMp/GO, a i tak możesz zyskać szacunek, czy zaufanie innych Graczy... Staż ma tutaj gówno do gadania.Mam w głębokim poważaniu wasz szacunek
Rudin Wrote:Chciałbym tylko zauważyć, że siedzisz na Forum Multiplayera, a nie pierdolenia sobie o singlach, czy innych pinglach. W dodatku skoro nie widzisz tutaj nic interesującego to wyloguj się i wyjdź. Najlepiej poproś kogoś, aby Ci konto usunął... Będzie to dobre dla wszystkich.Jakbym się przejmował tym, co o mnie sobie myślicie to już dawno by mnie tu nie było...
Rudin Wrote:Tak... I nawet Rekrutowałeś do Imperium. : ) Pamiętam, bo sam ze mną pisałeś i to jeszcze przy domku harada. : ) Widzisz ? Mam dobrą pamięć. Gdzie w dodatku po chwili wbiła reszta Klanu i Sergio Ci napisał na chacie, że masz przyjść pod Vatrasa, to poleciałeś szybciej, niż Speedy Gonzales spierdalający przed biednym kocurkiem.Mam to w dupie, ludzie się zmieniają
Rudin Wrote:Kolejna pierdoła... Z tego co pamiętam to chyba Sibol (? Poparcie, jeżeli się mylę, bo nicki mogą mi się jebać za co z góry przepraszam) jako pierwszy zrobił wielki bunt, bo chciał mieć wszystko po swojemu.. Dodatkowo chciał wprowadzać jakieś pojebane systemy na które Sergio nie wyrażał zgody.Ty wiesz swoje, Ja wiem swoje
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky