(13.04.2016, 17:07)Vanadiss Wrote: Obywatela RaHima wzywa się do porządku. Oraz, z woli ludu, prosi o wrzucanie lepszych tekstów niż fatalny rap.A już na pewno będę się słuchał jakiegoś randoma... Gdyby to napisał Bimbol, Fryta albo Nubzior ewentualnie ktoś pokroju Profesoresa, Dirklana lub Risena byłbym w stanie to zrobić
(13.04.2016, 17:43)Kentar Wrote: Przydalby sie ten ktory ci ciagle konto kasowal.Wolałbym Ci dać permbana jak za starych, dobrych administratorskich czasów
(13.04.2016, 15:23)Ferios Wrote:Gdzie Ja tu niby obrażam religie...? Ja tylko próbuję was uświadomić jaki jest ten wasz Bóg... Ale jak chcecie dalej sobie wierzcie w kogoś wyimaginowanego, kogo nikt nigdy nie widział (chyba, że ktoś niezrównoważony psychicznie) i wznoście mu świątynie... Religia to najgorszy rak na świecie, a Islam i Chrześcijaństwo jego najgorsze odmiany...(13.04.2016, 15:08)Regulamin Wrote: 14.Nie należy publikować na forum niezgodnych z prawem treści, które:Wykażcie się mali ss'mani...
*Obrażają inne narodowości, rasy ludzkie, religie, orientacje, poglądy polityczne.
BTW. Czekam, aż jakiś super uber zajebisty moderator przyzna mi ostrzeżenie w imię tego pożal się ludu...
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky