(28.04.2016, 18:22)Orku Wrote: Mieli damę jako szefa <3 To z miejsca stawia ich wyżej niż sausage fest u Espadre.Z tymi serduszkami to lepiej bym uważał... Serio...
Paczuch Wrote:@UP - Infoanarchizm pozdrawia.Ło matko, Piston, aż mi się łezka zakręciła, dzięki stary za cofnięcie zegaru chociaż na chwilę
@TOPIC - Youtube, epoka oceniania gwiazdkowego, doktryna "240p -> 360p", świetlne czasy.
R.I.P
(28.04.2016, 21:40)Ferios Wrote:Kobiety Gothica nigdy do pięknych nie należały (wiadomo, Niemcy (tfu)...), ale ta blondi po prawej (obok tej paszteciary po środku) jest nawet całkiem
(28.04.2016, 22:53)Orku Wrote: Raczej chodzi o to że sam Bimbol łamie zasadę 200px wysokości sygnaturki.Wiesz... Też łamałem niektóre punkty regulaminu jako Administrator, dopóki mnie społeczność nie wypierdoliła ze stołka = (
(28.04.2016, 22:49)ALbatrOS Wrote: Spokojnie. Planuję jeszcze stworzyć inne działy. Dział eksterminacji, dział czystości narodowej, dział hejterów i dział germanizacji.Ooo... Przydałby się dział komory gazowej, chętnie bym Cie do niego wrzucił...
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky