(25.10.2015, 17:06)ALbatrOS Wrote:(25.10.2015, 17:02)Quarchodron Wrote: 36 w tygodniu z 12 godzinnymi zmianami. Raz w tygodniu biore 24. Potem dorabiam. Nie mam czasu albo jestem padnięty. Albo coś innego.
Głupie tłumaczenie. Wybory to Twój obowiązek, który jesteś w stanie spełnić, ale po prostu Ci się nie chce. To tak jakbyś swojemu szefowi powiedział, że masz go w dupie i myślał, że dalej pracujesz jakby nigdy nic. Tak samo masz w dupie swoją ojczyznę.
A skąd w ogóle pewność, że zapierdala w Polsce. Poza tym, ty jesteś kurwa od wydawania ocen w takich sprawach? Co ciebie obchodzi, czy pójdzie na wybory i dlaczego kurwa, prostaku? Odpierdol się od kogokolwiek - jego wybór, jego sprawa. A swoje duperszwancer wsadź sobie głęboko w pizdę.
Nie wiem, może zapierdala dlatego, że chce zarobić, albo musi wyżywić kogoś innego, albo na upgrade kompa bo szykuje się na nowego AC, czy co? Nie istotne.
Pozdrawia Gorky podczas przerwy, z zaplecza pewnego sklepu z 'SS' w nazwie podczas dwunastogodzinnej zmiany. Chuj ci w dupe.
ps. Gorky zapierdalający na gówno-zlecenie przez to, że żadnej innej umowy pracodawca mu nie da, bo mu się to nie opłaca ze względu na )o dziwo) brak grupy inwalidzkiej.
Rozwaliłeś system /Jaskier
Proszę, stosuj się do regulaminu kolor bądź co bądź obowiązuje Jaskier.|Ferios