Bloki mają przerwy pomiędzy sobą i to nie jest tylko przerwa w sensie braku bloku. W samej animacji jest króciutka przerwa pod koniec. Jeśli wtedy wejdzie cios, to dojdzie. Zresztą to nawet widać w trakcie walki. Zweryfikowałem słowa Carona i w tej ostatniej rundzie cios Rudina wchodzi gdzieś właśnie pod koniec bloku Carona, więc Rudin mógł by to wygrać, bo pierwszy zadał cios, a potem poszła wymiana. Tutaj mówimy w tej chwili nie o g2o, a o samej grze, która technicznie jest tak zrobiona. Wiem co mówię (w sensie tej przerwy), bo patrzyłem jak to jest ustawione w plikach.
Co do g2o, czasami hity wchodzą na dłuższym dystansie niż teoretycznie powinny, ale to się zdarza czasem, kiedy nastąpi jakby błędnie podana pozycja lub opóźnienie, takie akcje mają czasem miejsce. Z blokiem w g20 też zdarzy się czasem, że się jego działanie po prostu przesunie (ale będzie działał), ze względu właśnie na jakieś opóźnienia.
Co do g2o, czasami hity wchodzą na dłuższym dystansie niż teoretycznie powinny, ale to się zdarza czasem, kiedy nastąpi jakby błędnie podana pozycja lub opóźnienie, takie akcje mają czasem miejsce. Z blokiem w g20 też zdarzy się czasem, że się jego działanie po prostu przesunie (ale będzie działał), ze względu właśnie na jakieś opóźnienia.