(12.05.2016, 20:26)RaHim Wrote:(12.05.2016, 20:15)ALbatrOS Wrote: Już kiedyś wszyscy Wam, Pandom, tłumaczyli, że GMP/G2O to gra czysto skillowa (w trybie DM). Nie moja wina, że do Was nie dociera. Nigdy.Gdybyś umiał grać to nie ograniczałbyś się do ataków w boki, a wykorzystywał również ataki w przód (nie mówię o wykorzystywaniu combo) i bloki. Równie dobrze można ustawić klasy tak, by zabić na hita, góra dwa. Wtedy będziemy mogli porozmawiać o skillsach, bo napieprzania się nawzajem do momentu, aż któryś z graczy wypadnie z rytmu lub po prostu wolniej nawala w klawisze skillem nigdy nie nazwę
Jeśli to nie jest skill to zmierz się ze mną na ADADAD. Skoro skill nie ma nic do rzeczy to prawdopodobnie będzie wyrównany pojedynek. No niestety, nie będzie, bo grać nie umiesz.
Co za brednie. xDD Chciałbym zobaczyć jak sobie expiłeś na tym Mordanie.
Co ze skilla twoim zdaniem ma trafienie jako pierwszy przeciwnika? Przecież to tak samo jak klikanie ad wymaga wielu godzin treningu, tak samo jak w ad wygrywa lepszy, tak samo jak w ad wolniejszy przeciwnik przegrywa... No ale nie odmówię walki one hit do 100. Gwarantuje Ci, że nie wygrasz nawet 5 rund. xD
IMO: Multi do g2 to najlepsze multi do walki w klimatach średniowiecza right now (warband jest nudny i ma ten okropnie drewniany system walki). Nie widziałem jeszcze w swoim życiu lepszego/bardziej skillowego systemu walki niż ten z GO/GMP Skejta (gmp:a to była porażka) do pvp (na miecze) w tych klimatach. Warband to dno, a o jakichś żałosnych MMO nawet nie wspominam.
Problem jest z tym, że ok. 98% społeczności GMP (licząc "DM" , RP i MMO) nawet nie zdaje sobie sprawy nie próbuje zdać sobie sprawy z możliwości jakie można wyciągnąć z TDM. Sam mam od kilku lat gdzieś zakopane w starych folderach spisane zagrania pod TDM, ale nigdy nie wprowadzałem ich w życie, bo... kurwa po co skoro inne klany jako gracze "DM", czyli najbardziej wtajemniczonego trybu rozgrywki ledwo nam rundy urywają. xD
Nie jesteśmy zajebiści. To inne klany są na poziomie jaskiniowców w prowównaniu do nas ~Caron