18.05.2016, 19:31
(18.05.2016, 02:18)Lares Wrote: Wódka cały czas się chłodzi, czekam aż przyjedziesz.Nie przepadam za stolicą
(18.05.2016, 09:32)Caron Wrote: Wyniszczyles modyfikacje? Chyba za wysoko sie cenisz.To nie były moje słowa, tylko ludzi, dla których byłem niewygodny jako administrator, a potem jako moderator... Ale mam to gdzieś, GO i tak upadnie. Przez was
(18.05.2016, 09:41)KimiorV Wrote: Wnoszę o wywalenie klanów z forum, dziękuję.Jak tak teraz patrzę to też zaczynam żałować, że je tu sprowadziłem ofiarując im dział...
(18.05.2016, 09:44)ALbatrOS Wrote: Aczkolwiek nie wiem na jakiej podstawie oceniamy życie realne na podstawie postów czy zachowania na forum.Widząc jak żebrzesz o lajki trudno nie oceniać. Mi tam na nich nie zależy bo wiem, że Skyline'a sobie za nie nie kupię. Na przyjaźni na tym forum w sumie też nie, już kiedyś byłem miły dla każdego i starałem się nie wchodzić w konflikty i co mi z tego przyszło? Nic, a obgadywania za plecami też nie lubię. Z kim mam trzymać z tym trzymam, reszcie piję na pohybel
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky