20.05.2016, 19:53
Povelix Wrote:Możesz podać kilka argumentów dla który to wy jesteście lepsi od innych?Jesteśmy Atomic Panda, to Ci powinno wystarczyć
Povelix Wrote:obrażanie, to jest na prawde powód do dumy.Odpowiadamy obrazą na obrazę
Povelix Wrote:Technicznie rzec biorąc, jesteście dnem w tej modyfikacjiBo nie wchodzimy nikomu w przysłowiową dupę i otwarcie każdemu mówimy co o nim myślimy...?
Povelix Wrote:Bym was spokojnie, wszystkich po kolei rozjebał do 0. Nawet ze zamkniętymi oczami...A co mnie to obchodzi gram dla przyjemności... Gothic nie należy do gier, w których chciałbym coś osiągnąć bo zwyczajnie jest już zbyt stary...
Povelix Wrote:Polecam, adminom i moderatorom zamknąć to coś zwane clanem aka stowarzyszenie aka gildią aka klanem aka chuj wie co jeszcze wraz z permbanem dla wszystkich jego członków, dla świętego spokoju. Precz z manekinami xDDA już się Ciebie Nubzior z V0ID'em posłuchają i na pewno mnie zbanują :W
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky