Wystarczy, że sprawdziłem kto jest właścicielem tego tematu. Nie muszę się sugerować tym co jest tutaj. Jakbyś się zapytał Denisa i Zefira, to byś otrzymał info, że Spray jest właścicielem tematu, ale napisałeś "Nie mogę zamknąć tematu, odebrać mu pierwszy post. Nic.". Co jest lepsze ? Zapytać się i dowiedzieć ? Czy stosować zasadę "kto pierwszy ten lepszy" ? No ale może inaczej ziom, Ty rób tutaj swoje, ja tam będę robił swoje. Po co się mamy kłócić ? Peace.
To że temat wisiał przez 5 minut u Denisa czy by wisiał u Zefira, nie robi wam różnicy. Macie temat, więc czego jeszcze chcesz ? Gdyby był jakiś konflikt, to temat by został u ostatniego właściciela czyli Zefira.
(26.05.2016, 14:45)Jack Wrote: Po otrzymaniu PM od Denisa? Było mówione że Denis niema praw do BzN bo Spray pierwszy założył temat na klanach. Czyli jak rozumiem
Denis który nie miał praw do tematu napisał ci żebyś oddał prawa Spray'owi? Podczas kiedy to spray miał prawa do tematu.
To że temat wisiał przez 5 minut u Denisa czy by wisiał u Zefira, nie robi wam różnicy. Macie temat, więc czego jeszcze chcesz ? Gdyby był jakiś konflikt, to temat by został u ostatniego właściciela czyli Zefira.