(27.05.2016, 00:08)Orku Wrote: No i nie robiłem żadnych comebacków w liczbie mnogiej. Trzy lata nie było mnie i nie interesowałem się tym grajdołkiem. Wszedłem niedawno na GG, zauważyłem jakieś archiwum rozmowy z jakiś Alisterem z Mordanu MMO sprzed długiego czasu, no to sprawdziłem jak tam stan multi. Zobaczyłem w miarę ciekawą wersję gry no to zarejestrowałem się.
Gdyby wracał co do dwa miesiące w fanfarach jak to niektórzy robili w 2011/2012, to mógłbyś mi cokolwiek zarzucać. Kimkolwiek jesteś.
Czy w tym wszystkim, najbardziej zainteresowała cie sama modyfikacja czy forum? Bo zauważyłem, że najbardziej interesuje cie stan techniczny pośredniczego forum związanego z modyfikacją. Najlepiej by było jakbyś się nie wypowiadał o aktywności graczy czy społeczeństwie klanów którzy włożyli wysiłek w modyfikacje. Bardziej się w tym tylko pogrążasz. Tak samo jak Majorek, które kuleje na obie nogi, obraża wszystkich wokół, przytacza argumenty inwalidy, oraz najmniej wie o całej modyfikacji, bo wcale nie gra(kilku tygodniowe przerwy, robią różnice pół na pół z 0). Zacznijcie grać, zamiast pierdolić farmazony nie z tej ziemi na worum/forum/chorum. Przestańcie żyć przeszłością. To co było kiedyś, nie będzie nigdy miało miejsca teraz(od razu wspomnę, że gówno mnie interesuje twoja robota Majorek i czas, który głownie poświęcasz na obrażanie. Totalna ignorancja jest w tym momencie, najwygodniejszym i najlepszym wyjściem z sytuacji. Jak masz problem, to go rozwiążmy na scenie modyfikacji, byle jaki serwer. Trudniej o satysfakcje odpowiadając na twoje wulgarne, niekulturalne posty. Dlatego wole was trollowac/pisać głupoty niż brać was na poważnie. Dotyczy to wszystkich tych którzy, wyjdą z założeniem że prowokuje do kolejnych dyskusji).
![[Image: dgdibqK.png]](https://i.imgur.com/dgdibqK.png)