(28.05.2016, 20:41)Orku Wrote:xD Nie są.(28.05.2016, 20:15)Caron Wrote: Dokładnie tak. Tylko, że... HotS, LoL, Dota, TF2, wszystkie inne gry arena multiplayer nie działają na identycznej zasadzie...?I dlatego wszystkie te gry są dla mnie kopią samych siebie i nie warto tracić pieniądze na nie. To taki efekt CoD tylko na większą skalę. To samo, tylko w trochę innym opakowaniu.
(28.05.2016, 20:41)Orku Wrote: Świeże to by było coś w stylu ArmA tylko może mniej hardkorowe.
"Świeże to by było coś w stylu"
Że co? To w ogóle po polsku xD?
Edit: A i żeby nie było. Porównywanie Overwatcha do TF2 to jak porównywanie batona do tortu.
(28.05.2016, 20:41)Orku Wrote: Poza tym "pseudo fanów"...? To że ktoś chce użyć mózgu zamiast ADHD, dobrej myszki i wymaga aby gra pozwoliła strategicznie odeprzeć wroga z jakiegoś terenu i przyśpieszyć ofensywę w kierunku głównej bazy albo czegoś, nie robi z nikogo "pseudo fana".No opisałeś idealnie gameplay overwatcha. Podaj przykład gry która robi to według ciebie lepiej. Chodziło mi bardziej o ludzi którzy patrzą tylko powierzchownie i będą hejtować wszytko co nie wpasowuje się w ich wizje "dobrej gry". Jak ty.
Wszystkie te żałosne dyskusje tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że to najlepiej wydane 200zł w moim życiu.