31.05.2016, 00:03
(30.05.2016, 14:54)Aliant Wrote:(30.05.2016, 01:43)Vanadiss Wrote: Chciałbym je poznać. Ludzka opinia zawsze coś warta.
Dialog, bojkot, cokolwiek innego. Skoro sam ich nie dostrzegasz, to jeszcze trochę drogi przez Tobą.
(30.05.2016, 01:08)Vanadiss Wrote: Ma pan rację. Powinienem to konto zbanować permanentnie od razu po wykryciu, zgodnie z regulaminem.Nie ma to jak dialog.
Nie wiem jak brzmi wersja wydarzeń, którą usłyszał pan od pewnego pana, ale jestem więcej niż pewien, że nie jest ona zgodna z moją. W razie czego bardzo chętnie opowiem najprawdziwszą historię z pierwszej ręki. Tak żeby było jasne -
Czy wiedział pan, że jeden z administratorów kasował ślady dyskusji i zarzutów wobec niego?
Czy wiedział pan, że jeden z administratorów otwarcie mnie obrażał?
Czy wiedział pan, że jeden z administratorów chciał się mnie pozbyć do tego stopnia, że wystawił mi ultimatum - jestem moderatorem albo tu, albo na forum klanów?
Czy wiedział pan, że to właśnie po tym, jak owe ultimatum nie poskutkowało oczekiwanym rezultatem, przywrócono Orka?
Czy wiedział pan, że dwóch administratorów G2O przyszło na forum klanów i nawet nie próbowało udawać, że nie robią syfu na tamtejszym shoutboxie, rzucając coraz to ciekawszymi obelgami czy próbami oczernienia, za co jeden z nich skończył wizytę tygodniowym urlopem?
(30.05.2016, 20:46)Sative Wrote:Wielkie rzeczy. Które są zabronione przez tak zawzięcie broniony regulamin. Za które reszta użytkowników dostaje bany. Skoro to jakie nic, odbanuj mi Kejorma.(30.05.2016, 10:56)Drab Wrote: Możesz mi wyjaśnić czemu ciągle używasz tych form grzecznościowy? To wygląda wręcz komicznie na tym forum.
W pewnych konwersacjach zauważyłem że używa tego żeby "lizać dupę" lub przeciągnąć kogoś na swoją stronę. Ten typ jest jakiś dziwny, nie wiem po co się spina i co rusz przekręca prawdę. Ja tylko zrobiłem sobie multikonto, wielkie mi rzeczy.
(30.05.2016, 23:05)Aliant Wrote: Uwaga! Uwaga! Ogłasza się, co następuje!W końcu wbijecie na jakiś serwer?
W najbliższych dniach, największa i najsilniejsza dotychczas znana organizacja/stowarzyszenie/klan, jakim jest Atomic Panda Squad, zamierza dokonać ostatecznego rozliczenia! Nie będzie litości dla nikogo!
![[Image: fuus7c.jpg]](http://oi57.tinypic.com/fuus7c.jpg)