04.06.2016, 17:00
(04.06.2016, 00:17)Majorek Wrote: Czy ty jesteś permanentnie spierdolony? Czy ja się go, kurwa, czepiam? Weź coś na uspokojenie, bo ci w końcu żyła pęknie i będziesz srał pod siebie. O ile już tego nie robisz.Jestem ciekaw czy w rzeczywistości również jesteś taki wyszczekany internetowy napinaczu, a nie pardon, Ty nie wiesz co to rzeczywistość. Twoje życie ogranicza się tylko do tego forum i parku, do którego uciekasz przed matematyką = )
A, nowy przydupasie Nichujaka. Jeśli już używasz jakichś wyrazów, poznaj ich znaczenie. Bo o tym komentarzu można napisać wiele, ale stosownym to bym go nie nazwał.
(31.05.2016, 07:42)ALbatrOS Wrote: No i RaHim hipokryta bił adad...Chciałem zobaczyć jak to jest grając stylem n00bing PL4y3r i muszę przyznać, że nawet nieźle mi szło jak na osobę będącą pod wpływem alkoholu :W
(31.05.2016, 16:46)Aliant Wrote: Ale piękna dzisiaj kochani pogoda za oknem.Oni nie wiedzą co to pogoda bo na forum nie ma jakiejkolwiek atmosfery :W
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky