(04.06.2016, 18:18)ALbatrOS Wrote: Tylko z czego czerpiecie swoją wiedzę? Jakim cudem możecie przeanalizować życie kogokolwiek na podstawie tego co robi w internecie? Póki co wyglądacie jakbyście mieli okropne kompleksy i starali się je leczyć. Przypominam Wam, że Atomic Panda grało w sobotę o 20 na Starciu i w zasadzie nie mieliście wielkiego problemu żeby wejść. W przeciwieństwie do innych klanów/drużyn...
Organizowanie eventów o tej w porze, w taki dzień? Jaki można inny wysnuć wniosek? Byli na tym evencie tylko dlatego, że siedzieli sobie w domu akurat tego dnia i nic więcej. W piątek nikogo z nas nie było, chyba, że ktoś do pracy szedł na nocke.
Kwestie tych kompleksów ominę totalnie. Co to ma do rzeczy? Analizuje tylko to, co widzę. Co do tego mają moje kompleksy? Poza tym, musiałbym być chory, by je leczyć na internetowym forum. Totalnie pomijam fakt, że do wszystkiego, co tutaj się dzieje z pewnego rodzaju dystansem, choć nie mogę też tego tak nazwać.
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz