(04.06.2016, 18:46)Nubzior Wrote: jestem tłustym nerdemI do tego rudym :W
(04.06.2016, 20:00)Nithalak Wrote: NIE NAZYWAJ TYLKO MI RAHIMA HIPOKRYTĄ,
MOŻESZ UNIEWAŻNIĆ CAŁY EVENT, ALIANT GRAŁ ZA NIEGO DZ***O
(04.06.2016, 20:34)Orku Wrote: Woleliśmy układać dissy, pić wino i robić inne artystyczne rzeczy niż brudzić sobie ręce przyjemnością dla prostaków, jaką jest przemoc.Ja tam wolę piwo i soczek pomidorowy
(04.06.2016, 22:15)Nef221 Wrote: Majorek to tak naprawdę troll konto RaHima. Nikt nie może kręcić takich faz.Ej, ej, ej, ej... Nie mieszajcie mnie do tego...
(04.06.2016, 23:40)Kentar Wrote: Pokaz mi podpunkt w regulaminie ktory zezwala na spam w karczmie. Jak nie znajdziesz to wroc i przepros.Kentar moderatorem to chyba znak, że trzeba będzie stąd niedługo się ewakuować. Karczma mój drogi to temat przeznaczony do wszelakich rozmów, który nie ma określonej tematyki, więc Twój ost nadany za spam jest niestety niesłuszny :/
(05.06.2016, 00:27)Aliant Wrote: Nithalak mówi prawdę - ja grałem pod nickiem RaHima, nie było go, a nie chciałem chłopaków zostawiać na lodzie. Ot, zwykła koleżeńska pomoc. Bardziej dziwny jest fakt, jakie zasady ustaliłeś względem zmiany składów, ale miałeś prawo do tego jako organizator. My ich też nie złamaliśmy - jako rezerwowy grał RaHim, wszyscy to widzieli, więc temat raczej zamknięty. Pacta sunt servanda, o czym Ty zapomniałeś, nie wspominając w regulaminie o "kamerzyście", którego zarówno Pandy, jak i KM jednogłośnie zdyskredytowały, a on sam z płaczem wyszedł z serwera.Wolałem po tygodniu pracy wyjść w weekend wieczorem na piwo niż iść na jakiś śmieszny event, no sorry chłopaki, że przeze mnie musieliście troszkę oszukać :/. Od dziś motywem przewodnim Atomic Panda Squad będzie „Cheat 2 Win” Viva La Raza!
https://www.youtube.com/watch?v=SHGSdSlfw_E
BTW. Panie Moderatorku Kentarze, nie dostanę chyba osta za wstawione przeze mnie video, hmmm?
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky