27.06.2016, 12:13
(27.06.2016, 11:33)Lazar Wrote: A jednak Słoik przewidział przyszłość >=DNo nie wiem, ale istnieje coś takiego jak sesja? Po za tym miałem też inne problemy, które musiałem załatwić po za pisaniem aktualizacji. I nie, to nie jest pic na wodę, są testerzy, którzy sprawdzali dev 7. Fakt jest taki, że zrobiłem błąd podając przybliżoną datę premiery, bo niestety po drodze napotkałem takie problemy jak, zepsute auto, doszła sesja, a przed sesją miałem egzaminy z innych przedmiotów i zaległe projekty i sprawozdania. Więc, pisanie aktualizacji ograniczało się do kilku godzin tygodniowo. Mam osobę do pomocy, ale nie rusza ona klienta ani serwera, bo nie ma dostępu do tych kodów, a pomaga mi z Launcherem, na który już nie chcę tracić czasu. Obiecałem aktualizacje i słowa dotrzymam, ale jak czytam takie posty to mi się odechciewa. Z resztą Lazar, jeśli chcesz to po wtorku dam twojemu skrypterowi dev 7, niech robi robi z tym co chce. Brakuje tam głównie części funkcji skryptowych i pewnych elementów w synchro, reszta działa jak należy.
a o co mi chodzi, no właśnie o to, że pic na wodę z tym dev7 i procentami postępu. chyba w ciul więcej zostało do zrobienia niż te 2% których nikt nie może skończyć nawet mimo tego, że Bimbol podobno sobie koleżkę wziął do pomocy przy aktualizacji : ))) kawa na ławę panowie, bo narazie to zabawa w kotka i myszkę, a hordy ludzi czekają na niewiadome.
I niech nikt nie ma do mnie pretensji, że znów poruszam temat i się upominam, ale ja też coś ludziom "obiecałem" i jestem odpowiedzialny za tych wszystkich którzy koczują na naszym forum czekając na tą aktualizację od 4 miesięcy.