24.07.2016, 14:51
(24.07.2016, 14:44)Orku Wrote: A co takiego masz mi do zarzucenia, że niby takowe posty są w mojej strony groteskowe...? Bo nie przypominam sobie abym kiedykolwiek wyskoczył jak z Filip z konopi na krzywe drzewo i napisał jakiś prowokujący post, obrażający wszystkich na raz i stawiający się ponad wszystkimi.
Zastanów się dwa razy zanim warkniesz na kogoś, tylko dlatego że obraził twojego rap-kolegę a wydaje Ci się że masz sensowny argument aby tą osobę zdyskredytować i jej argument też.
Ty ciągle do tego rapu, jak ja kompletnie nie o tym. Ale nie mamy czym się bronić, to uderzamy w co innego - miecz obosieczny, nie polecam. W każdym razie, rap-kolegami nie jesteśmy i proszę czegoś takiego nie imputować bezpodstawnie, dziękuje.
Twoje działania jako moderator to czasami jest lepsze prowo niż posty, aczkolwiek Ty o tym doskonale wiesz. W dodatku, opnie masz zszarganą jak szynka Reksia, więc osoba o - praktycznie - zerowym autorytecie u większości osób z grona społeczności - wygląda co najmniej śmiesznie, pouczając o moralności innych, a nie widząc, że może i swój kręgosłup w tej kwestii trzeba wyprostować. Buziaczki.
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz