28.07.2016, 09:46
Quote:Albatros, jeśli porównujesz Bagno, do karczmy na GRP w której pojawiają się słabe żarty, nudne trolle etc., to dość słabo. Bo nie ma tam żadnego raka, po prostu ludzie zaczęli wrzucać jakiś chłam, któremu do raka daleko.
Tak, porównuję. Nie wiem czy miałeś okazję grać dłużej na Bagnie, ale ja tak. Porównując sytuację z karczmy GRP a sytuację na Bagnie stwierdzam, że to w tym miejscu jest rak. I w żaden sposób nie bronię teraz Bagna, gdzie poziom też jest skandalicznie niski.
Quote:A jeśli niektórzy uważają że rak permanentny, to nie wchodźcie do karczmy, albo lejcie na całe forum. Nikt nie będzie niesamowicie zaszokowany/zasmucony, że nie wbije tam kilka osób.
Ja i tak nie będę grał, bo nie mam po co. Chodzi o wizerunek serwera, gdzie po wczorajszych ekscesach pokazaliście z bardzo złej strony. Cierpi na tym serwer.
I nie chodzi mi to o upominanie Was na siłę. Po prostu zamiast oceniać Bagno zajmijcie się swoim miejscem, bo też są tam problemy. Jak każdy będzie patrzył na siebie zamiast na innych to wszyscy wyjdą na tym na dobre.
![[Image: 4ba1350c804c9.png]](https://zapodaj.net/images/4ba1350c804c9.png)