Quote:Poza tym zero wyzwisk i normalne wyrażanie swojej opinii. Nijak ma się to do niedawnych postów Bagna pojawiających się na forum a ty zachowujesz się, jakby wywołali na tobie silny uraz.
Nie mam żadnego urazu. Może nie wiesz, ale lubię piętnować głupotę, bo ile osób by się na mnie nie rzuciło to i tak wiem, że wygram. Zostało to pokazane właśnie wczoraj.
A co do "zero wyzwisk" to prawdopodobnie nigdy nie czytałeś tego co tam było. Wyzywanie od "niedojebania mózgowego" i innych ciekawych określeń (przypominam, że ja nikogo nie prowokowałem tylko liczyłem na dyskusję dot. schematów serwera) raczej nie jest czymś co podchodzi pod "zero wyzwisk".
Quote:Mi się wydaje, że to właśnie oni zrobili wśród serwerów największą robotę na G2O i ten ostatni ruch, który tu się pojawił to głównie ich zasługa.
Emmm... Nie?
PS: Moim zdaniem (i zdaniem wielu innych osób) największą robotę na G2O wykonał Midgard. Nawet pomimo tego, że ich działania są bardzo skrywane... Co kto woli.
Quote:Piszesz, że wszyscy w spokoju pracują nad swoimi serwerami, z tym że zapominasz, że oni jako jedyni mają swoją społeczność i to chyba liczniejszą niż całe G2O, więc szum, który robią gracze jest w tym przypadku oczywisty i naturalny.
A to inne serwery nie mają społeczności? Skąd ten wniosek? Poza tym społeczność G2O nie jest jednolita, ale na pewno jest większa od społeczności tego serwera.
To, że zrobiliście czystkę w karczmie po wczorajszych ekscesach jest tylko dowodem na to, że zapanował tam jeden wielki rak. Nie ma co z tym polemizować.
![[Image: 4ba1350c804c9.png]](https://zapodaj.net/images/4ba1350c804c9.png)