(28.07.2016, 17:28)Bimbol Wrote:(28.07.2016, 17:04)garfinkel Wrote:Przeciąga się, ale czy ktoś przeczytał post ze zrozumieniem? Ja to pisałem od nowa. I robię głównie tę modyfikację dla siebie, bo nie widzi mi sie pracować przy czymś przez miesiące i nie mieć z tego żadnego porzydku. Ja rozumiem, że gracze się niecierpliwią, ale jak mam coś robić to chce by było zrobione porzadnie, a nie szybko i na odpierdziel.(28.07.2016, 16:44)KimiorV Wrote: Jest różnica między krytyka, która ma pokrycie i cebulowym narzekaniem.
Akurat tam narzekają jedynie na czas wydania aktualizacji, jak się teraz okazało całego projektu (swoją drogą przydałaby się kompletna reorganizacja i pójście w kierunku przeniesienia społeczności G2O w społeczność serwerów i ich twórców/skrypterów, jak to jest w przypadku SA-MP czy MTA lub bibliotek programistycznych), która naprawdę się przeciąga a gracze po długim okresie posuchy są zniecierpliwi i na nią czekają, ma to swoje uzasadnienie. Nie idźmy drogą GMP i ich twórców, bo skończy się to tak samo jak u nich. Bimbol pewnie to rozumie, ale reszta użytkowników i ekipy chyba nie. I trzeba zrozumieć, że nie każdy jest typem człowieka, któremu rzuci się ochłap a on będzie zadowolony.
Mam niestety inne zajęcia takie jak praca do 17 i niestety mam swoje tępo którego nie przeskoczę.
O tym piszę. Mi ta aktualizacja nie jest potrzebna do szczęścia i nie mam pretensji o czas wydania. Większość osób ma jakieś obowiązki, niestety żyjemy w takim świecie. Najpierw szkoła, potem praca. Chodzi mi o jedynie o niepotrzebne zachowanie obrońców moralności z klanów.
Quote:Emmm... Nie?
PS: Moim zdaniem (i zdaniem wielu innych osób) największą robotę na G2O wykonał Midgard. Nawet pomimo tego, że ich działania są bardzo skrywane... Co kto woli.
Nigdy tam nie grałem, widziałem jedynie jakieś materiały z Facebooka, trailer z G2O i słyszałem od kumpla, że panowała nuda i było mało graczy a całość była czymś powiedzmy podobnym do http://www.forumdlainteligentnych.pun.pl/. Nie chcę się wypowiadać dogłębnie na ten temat, bo po prostu nie znam tego serwera i byłoby to nie w porządku z mojej strony. Reszty nie skomentuję, żyjesz w swoim świecie, od pewnego czasu jesteś montotematyczny i postujesz, jakbyś robił podłoże pod swój projekty rozpoczynając dyskusje na tematy, które nie mają żadnego sensu.