(28.07.2016, 17:28)Bimbol Wrote:(28.07.2016, 17:04)garfinkel Wrote:Przeciąga się, ale czy ktoś przeczytał post ze zrozumieniem? Ja to pisałem od nowa. I robię głównie tę modyfikację dla siebie, bo nie widzi mi sie pracować przy czymś przez miesiące i nie mieć z tego żadnego porzydku. Ja rozumiem, że gracze się niecierpliwią, ale jak mam coś robić to chce by było zrobione porzadnie, a nie szybko i na odpierdziel.(28.07.2016, 16:44)KimiorV Wrote: Jest różnica między krytyka, która ma pokrycie i cebulowym narzekaniem.
Akurat tam narzekają jedynie na czas wydania aktualizacji, jak się teraz okazało całego projektu (swoją drogą przydałaby się kompletna reorganizacja i pójście w kierunku przeniesienia społeczności G2O w społeczność serwerów i ich twórców/skrypterów, jak to jest w przypadku SA-MP czy MTA lub bibliotek programistycznych), która naprawdę się przeciąga a gracze po długim okresie posuchy są zniecierpliwi i na nią czekają, ma to swoje uzasadnienie. Nie idźmy drogą GMP i ich twórców, bo skończy się to tak samo jak u nich. Bimbol pewnie to rozumie, ale reszta użytkowników i ekipy chyba nie. I trzeba zrozumieć, że nie każdy jest typem człowieka, któremu rzuci się ochłap a on będzie zadowolony.
Mam niestety inne zajęcia takie jak praca do 17 i niestety mam swoje tępo którego nie przeskoczę.
No właśnie Bimbol problem w tym, że niektórzy ludzie mają problem z czytaniem ze zrozumieniem po polsku, nie wspominając o czytaniu w języku angielskim.
Karczmę wyczyścił jeden z naszych supporterów na własną rękę i zrobił dobry ruch, ostatnio stała się kolejnym sb gdzie ludzie zabijają swoją nudę prowadząc głupie dyskusje. Jedni mają więcej zrozumienia i cierpliwości w sprawie aktualizacji, inni się niecierpliwią i jest to całkiem zrozumiałe. Z reszta jak na moje oko nic nie przebije raka i chamstwa jakie wprowadziły klany na to forum. U nas rakotwórcze są pewne jednostki, a tutaj co się działo? Chyba zapomnieliście już jak wyglądała sytuacja jeszcze kilka miesięcy temu. I to, że jest poprawa, to moim zdaniem zasługa tylko i wyłącznie Orka, chociaż nie zawsze się z nim zgadzam. Gdyby nie on dalej tkwilibyście po szyje w gównie i wszechobecnym chamstwie także nie poczuwajcie się za bardzo. Poza tym wytykać błędy łatwo, gdy samemu nie ma się na głowie większej ludzi do upilnowania i serwera nad którym trzeba pracować. Spróbujcie swoich sił i dopiero pogadamy, a nie ktoś poświęca swój czas i nerwy żeby rozruszać trochę tą platformę, a wy i tak jęczycie. Sorry, zapomniałem, że jestem wśród Polaków.
Też czasem stękam na opóźnienia, ale Bimbol udziela informacji i wie, że nie robię tego w żaden sposób złośliwie. Pytam bo pytają mnie, a ja mogę albo mieć wyjebane na "swoich" graczy, albo mogę coś im odpowiedzieć. Wybór jest oczywisty. Zajmijcie się sobą z łaski swojej, a nam pozwólcie zająć się swoim projektem tak jak my - nie Wy - uważamy za słuszne. Zwłaszcza, jeżeli nie zamierzacie być częścią społeczności naszego projektu.
I co Ty irytujący Albatros typie tam bredzisz na sb o jakiś naszych problemach i "problemie" dostosowania się do nowej aktualizacji XD wpadłeś do karczmy, zaraz wyleciałeś i snujesz teraz jakieś swoje herezje, że problem mamy. Skrypt i umiejętności skryptera to nasz ostatni problem, wierz mi lub nie, a jakieś karczemno-raczkowe mrzonki to żaden problem. Wszystko wróci do normy jak coś się ruszy i nie będą musieli zabijać nudy w ten sposób. Nasz serwer ma być dla wszystkich którzy będą się trzymać zasad gry IC, a nie przystanią only dla pseudo-inteligencji, "weteranów GMP" i arystokracji. Gracz ma prawo natknąć się więc na różne ewenementy. W porównaniu do tego co się tutaj wyrabiało i na co pozwalano to u nas panuje rygor od samego początku, a karczma to jedyne miejsce w którym czasem można dostać przerzutu raka. W sumie Discord też czasem wygląda jak oddział onkologii.
![[Image: D9bibyl.png]](http://i.imgur.com/D9bibyl.png)