Quote:Zaaranżujemy, że coś robimy, porzucimy to po pół roku. Przecież nikt nie widzi postępów to można by powiedzieć, że nigdy ich nie było i taki serwer nubziora, który miał niby być lepszy od bagna czy WK albatrosa nigdy nie powstały.
Każdy ma prawo ze wszystkiego zrezygnować jeśli mu się nie chce/nie ma czasu/nie ma możliwości. Skoro tak wychwalasz Espadre to chociaż wspomnij ile razy tenże klan porzucał swoje pomysły, bo tak. Jakby patrzeć szerzej to był sobie też i taki Bimbol, który porzucił Mordana i inne serwery i była każda inna osoba, która próbowała coś robić. Pomysły i projekty się porzuca jeśli taka jest wola twórców, a jeśli ktoś widzi w tym tylko problemy i okazję do nawrzucania komuś to najwidoczniej nigdy nic nie zrobił. Zrób własny projekt i będę patrzył jak długo się będzie trzymać i jak długo będziesz mieć motywację, zapraszam. Najłatwiej krytykować jeśli nic nigdy się nie zrobiło, a nie przypominam sobie żebym widział JAKIEKOLWIEK Twoje dzieło - czy to serwer, czy reklama, czy pomoc w czymś czy cokolwiek innego.
PS: Moje WK nigdy nie było moje. A skoro traktujesz to jako te moje to powstało dawno temu i niezmiernie mi przykro, że nie miałeś okazji pograć.
![[Image: 4ba1350c804c9.png]](https://zapodaj.net/images/4ba1350c804c9.png)