06.07.2017, 23:18
(06.07.2017, 22:19)Espadre Wrote:(03.07.2017, 08:30)ALbatrOS Wrote:Quote: Pisanie, że to co dobre na serwerze to Zmorra i Tobster, a co chujowe to Espadre jest dosyć infantylne i świadczy o tym, że nie miałeś, nie masz i w sumie nigdy nie będziesz miał nawet pojęcia jak wyglądało tworzenie tego serwera.
Nie interesuje mnie jak wyglądało tworzenie serwera. Patrzę z poziomu gracza na decyzje Espadre i rzeczy wprowadzane za jego rozkazem i nie ma nic błędnego w tym, gdy napiszę, że to co wprowadza jest blokowaniem rozwoju samego Bagna i zmniejszaniem frekwencji na serwerze, nie ma. Oczywiście jest to moja subiektywna opinia, nie ukrywam, ale wydaje mi się, że słuszna. Patrzę od zewnątrz, a nie od wewnątrz, to fakt - aczkolwiek oceniam to co jest na zewnątrz, a jak sobie tam to Bagno robiliście mało mnie interesuje.
Napisze po raz kurwa nie wiem ktory.
Bagno Klanow, to moj pomysl. Wyciagniecie wszystkiego co najlepsze ze wszystkich najlepszych serwerow DM/TDM i zlepienie w jeden. Wszystko to, co widzicie na serwerze wyszlo odemnie. Serwer dedykowany klanom z mozliwoscia solowego napierdalu. Zcentralizowany napierdal rodem z Enklawy. Wlasne obozy, ranking i zarzadzanie klanem rodem z WK. Plus klilka elementow wlasnego autorstwa np. aura wodza, czy zwierzak napierdalak.
Serwer napisal Imperior. Przepdl troche w zapomnienie, bo nie wspoera tego juz. Ale gdyby nie on, to nie byloby nigdy Bagna Klanow. Zmorra przejal projekt w 90% skonczony. Dopracowal kluczowy element WB. Nie umniejszajac Zmorze jest on mistrzem i to on przepisal Bagno z dev na nowa wersje rownoczesnie z jej powstawaniem. Bardzo pomogl w tym Bimbolowi przy testach i wyszukiwaniu bugow G2O. Wiec i tu ma swoj duzy wklad, o czym niewielu wie. Tobster, to mistrz od addonow. Dzieki niemu macie roznorakie niestandardowe voby, zbroje i ekwipunek. Forum Bagna zaczal Tobster, a dokonczyl Serbernus. Pomniejszy wklad mialo tez kilku innych Wilkow Morskich w postaci grafik i pomyslow.
Na forum Bagna masz dzial od propozycji. Napisz tam kurwa, jak jestes taki madry, co wprowadzic, zeby graczy przyciagnac. Pierdolic tylko na worum umiesz, a WK jak nie bylo, tak nie ma. Bagno, to przemyslany projekt, ktory tez ma swoje lata, wiec przez ten czas wszystkie dziury juz dawno polatane. A deficyt graczy, to nie wina jakosci serwera. Bo Bagno jest najliczniejszym, jak nie jedynym codziennie grywanym serwerem G2O.
Alb streszczę ci to w skrócie Kurwa debilu kurwa ja to zrobiłem a nie kurwa jakieś kurwa piraciki skurwysyny kurwa imperior kurwa to zrobiłem za mnie kurwa a jak taki mądry kurwa jesteś to zrób to sam kurwo wszystko mój kurwa pomysł