Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak według was powinien wyglądać dobry projekt serwera
Jeżeli mam grać w Gothica Online/Multiplayer, to chciałbym, żeby serwer przypominał Gothica.

• system doświadczenia i zdobywania poziomów
  • ekonomia na serwerze
  • misje tworzące fabułę

Czego moim zdaniem nie powinno być:

• itemów wyjętych z różnych innych gier (serio nie wiem, po co komu pancerze z Wiedźmina czy Skyrima w Gothicu, bo tylko psują one jakikolwiek klimat i nie są ze sobą spójne)
  • regulaminów mających na celu (zaznaczę, że bezskutecznie) sprawienie wrażenia, jakoby serwer był wyjątkowo poważny - generalnie mam tutaj na myśli wprowadzanie zbędnych punktów, byle tylko jak najbardziej wydłużyć i ewentualnie skomplikować dany regulamin; nie odnoszę się tutaj tylko do Kyrmira i niesławnego regulaminu DualFista, który był raczej skrajnym przypadkiem takiego działania, ale do zdecydowanej większości projektów, które popełniają ten grzeszek
  • ograniczanie możliwości Gothica (np. nakaz walki RP, podczas gdy Gothic oferuje taką walkę w silniku, czy odgrywania wyciągania miecza z pochwy)
  • fabuły w RP kompletnie odchodzącej od Gothica - to jeszcze nigdy nie wypaliło

Oprócz tego chciałbym mieć na serwerze:
-wsparcie dla windowsa XP
-kolegę w administracji

Messages In This Thread
RE: Jak według was powinien wyglądać dobry projekt serwera - by Pavera - 15.08.2017, 11:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Powrót serwera Draconis? DragonBess 16 13,682 02.11.2020, 21:59
Last Post: Alyih

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)