18.11.2015, 20:47
(18.11.2015, 20:36)Synthesizer Wrote: A myślisz że Korwin nikogo nie manipuluje, porywając za sobą takie tłumy młodych ?Nie wydaje mnie się
Synthesizer Wrote:nie wie sam czego chce i lubi się buntować.Ja wiem czego chcę. Niestety kolaborancki rząd mi to uniemożliwia
Synthesizer Wrote:Promowanie zbrodniarza typu Adolfa Hitlera jako wzorca nie przystoi prawicy.Korwin nie jest prawicowcem, lewakiem też nie
Synthesizer Wrote:Nazywanie dzieci "śmieciem ludzkim"Korwin nie nazwał dzieci śmieciem ludzkim. Nazwał tak ciapatych, którzy wpierdalają się do Europy po zasiłki...
Synthesizer Wrote:gdzie często te 500 zł naprawdę wyprowadziłoby samotną matkę lub biednych po prostu ludzi z ubóstwa i mogliby zagwarantować swoim dzieciom bardziej godne życie.Szkoda tylko, że na programie 500 zł na dziecko skorzystają menele, a i wkrótce ciapaci, którzy będą się mnożyć jak króliki...
Synthesizer Wrote:A przeciętna polska matka nie jest wielką business woman, lecz prosta kobietą, której ciężko znaleźć jakąkolwiek pracę.Aha... A to ciekawe...
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky