(22.11.2017, 21:05)Marko Wrote: Niczego Ci nie zarzucam, po prostu stwierdzam fakty. Napisałeś "Jeszcze wcześniej jak grałem komenda /pomoc nie działa", zrozumiałem to tak, że Ci nie działała. Nie próbuję wywołać sporu, chciałem jedynie rozwiać wątpliwości, co do części kodu związanego z opuszczeniem serwera. Zgodzę się, że informacja o tym powinna być umieszczona gdzieś w bardziej "widocznym" miejscu, że tak to ujmę.
Możliwe że to był konflikt plików przez DX11(nie znam się, to takie przypuszczenie). Wierz mi że próbowałem wiele sposobów by dostać się do informacji związanych z serwerem, nie mogłem również wybrać poprawnie klasy mimo iż używałem strzałek czy wsad. Możliwe że to tylko ja mam takie dziwne urojenia, oczywiście niczego nie zarzucam ci czy serwerowi. Najważniejsze jest to że już mi wszystko poprawnie działa, i gdyby nie ty z tym filmikiem to nie wiedziałbym dalej czy to jest po mojej stronie czy po stronie serwera. BTW - Popraw "Deads" na "Deaths", bo deads oznacza zmarli albo umarli(mniej wiecej) a Deaths to zgony, śmierci itd(mi wersja angielska nie przeszkadza osobiście).
![[Image: dgdibqK.png]](https://i.imgur.com/dgdibqK.png)