Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros - czyli leczenie raka kulą w łeb
Dobra próbujcie dalej być śmieszni, kiedy rozmawiamy o platformie i resztkach społeczności, która wam waszych zjebanych kolegów załatwiła, jeśli nie macie dla tego tematu szacunku, to po co się udzielacie? Gówno nie związane z tematem możecie sobie równie dobrze w karczmie pisać. Nikt wam też według żadnego worefore nie każe żyć, ja na jakieś ultra rady klanów czasu ani chęci sam nie mam, ja chce tylko pograć na GMP znowu, chociażby w małej liczbie i dopiero potem MOŻE pomyśleć o zwiększeniu jej, jak wy takie coś uważacie za niemożliwość to nie wiem co wam powiedzieć. Przekazałem co miałem do przekazania, nie chcecie grać to Ja wam kazać nie będę ale dokończcie wolę Alba i sami się stąd wypierdolcie bo od patrzenia na to jak wypluwacie swoje wypociny na karczmie chuja robiąc i bez żadnej innej inicjatywy wobec modyfikacji tego forum to mi się niedobrze robi a nowszych klanowiczów, którym się czasem opowiada o naszych starych napierdalankach, żal.
[Image: VYnnwn8.jpg]
Reply

Messages In This Thread
RE: Albatros - czyli leczenie raka kulą w łeb - by MysterAron - 12.02.2018, 21:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)