Witam, mam problem z G2O, otóż chodzi o to, że gdy klikam 2 razy na jakiś serwer(zeby dolaczyc xD) to wychodzi mi taki błąd "Gothic2.exe - Nie znaleziono porządkowej 251 w bibliotece dołączanej dynamicznie D:\Programy\Steam\steamapps\common\Gothic II\System\Gothic2.exe." Ten patch: gothic2_fix-2.6.0.0-rev2.exe mam pobranego i zainstalowanego. Gra jest oryginalna, w sumie widać to po ścieżce, bo mam wersję steamową (Polską bez spolszczenia pobieranego z neta), kupiłem ją przed chwilą, w sensie wcześniej miałem pirata, bo cały czas zapodziewały mi się płytki itp. dlatego zdecydowałem się kupić gothic universe edition, moze w tym jest problem jakiś? W sensie w piracie
. G2O odinstalowywałem pare razy i instalowałem jak cos.
EDIT: Zapomniałem powiedzieć, że mam win 10
.
EDIT 2: Ustawiłem Tryb zgodności z win XP i teraz pokazuje mi taki błąd "B: zOPT: Could not find file paths.d" Co jeśli mnie nie myli to chyba znaczy, ze nie możne znaleźć ścieżki plików

EDIT: Zapomniałem powiedzieć, że mam win 10

EDIT 2: Ustawiłem Tryb zgodności z win XP i teraz pokazuje mi taki błąd "B: zOPT: Could not find file paths.d" Co jeśli mnie nie myli to chyba znaczy, ze nie możne znaleźć ścieżki plików