Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Jarkhendar" - nowy album Espazmy
UPDATE

Utwory sa w ostatecznej fazie masteringu. Dzisiaj jeszcze dogrywalismy kilka dopieszczen i poprawek. "Wez Wypierdalaj" jest juz gotowy i oczekuje uploadu. "Zlopac Rum" - 95% zmasterowane. "Jarkhendar" - 70% zmasterowane. Premiere albumu planuje na nadchodzacy weekend. Niestety ukarze sie bez zapowiadanego clipu. Przy teledyskach jest zazwyczaj nawal pracy i nie chce opozniac juz premiery albumu. Clip do "Jarkhendar" wypuscimy za kilka tygodni.

W zwiazku z tym, ze to ostatni update, pora na ostatnia informacje, ktora trzymalismy dlugo w tajemnicy. Na albumie "Jarkhendar" niestety nie dane wam bedzie uslyszec Gabriela Napierdalacza. Bardzo chcialem, zeby wystapil chociaz goscinnie, ale zgodnie z zapowiedzia zakonczyl kariere na "Kirholdzie". Jak wiecie Espazma dlugo byla bez vokalu, a wszelkie proby jego znalezienia konczyly sie fiaskiem. Do stycznia tego roku, kiedy to niespodziewanie zglosil sie do mnie osobnik z prosba o pozwolenie na oficjalny cover Espazmy. Osobnik ten dostal ode mnie jeden z niedokonczonych projektow Espazmy. Po tygodniu wrocil z demem, ktore spodobalo nam sie tak bardzo, ze dostal angaz na mini album. Tak zrodzil sie "Jarkhendar". Zdajemy sobie sprawe z tego, ze nowy vocal Espazmy, to nie Gabriel Napierdalacz i nigdy nim nie bedzie. A pamiec po najwiekszym bardzie GMP bedzie trwac na wieki. Ale nowy wokalista jest godnym nastepca z potencjalem i wierzymy, ze jeszcze nie raz rozpierdoli swoja nuta. Jego tozsamosc pozostanie tajemnica do samej premiery. Wygladajcie wiesci! Pozdro!
Wulgaryzm w sygnaturce oraz ogólnie za szeroka. Już raz ostrzegałem. Następnym razem OST albo blokada sygnaturki. - Orku
Reply

Messages In This Thread
RE: "Jarkhendar" - nowy album Espazmy - by Espadre - 15.03.2018, 22:45

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)