13.12.2018, 09:57
(13.12.2018, 01:41)GrubyMazi Wrote: 1. Projekt jest tworzony od dłuższego okresu(kila przerw), a sam Dziobak był podczas początków reaktywacji i był poinformowany (nawet miał jakieś konto na FB fejk czy jakoś tak, żeby się z nami kontaktować).
2. Kofi dobrze stwierdził, że każdy był poinformowany, a Dziobak się nie zgłosił na ponowną próbę pociągnięcia projektu dalej.
3. Stevano jest od samego początku projektu, pomaga nam, lecz nie jest w stanie w 100% angażować w projekt, ponieważ to już nie te czasy co kiedyś.
Dodatkowo, na nazwę Husaria-RP Dziobak nie wykupił praw, więc nazwa nie należy do niego. Projekt tworzyły sporo osób i wielu z nas spędziło przy nim sporo czasu, a stwierdzenie, że
Ty budowałeś ten projekt (co jest brzmi jako, że tylko Ty to robiłeś) jest wręcz samolubne. O projekcie byłeś poinformowany, bo reaktywacja nie trwa od miesiąca, czy dwóch, ale już od dłuższego czasu projekt był wznowiony. Faktem jest to, że właśnie teraz mamy jakiekolwiek widoczne efekty naszej pracy i informujemy większą partię graczy o tym.
Dodatkowo, każdy gracz, który zasłużył się kiedykolwiek temu serwerowi będzie występował na liście "chwały", która jest prowadzona od lat, a na forum otrzyma wyróżnienie.
1. Nic mi o tym nie wiadomo
2. Nic mi o tym nie wiadomo
O czym ty wgl mówisz jakie wykupienie praw? To jest tylko gra jeśli byli byście w porządku w stosunku do mnie powinniście mnie poinformować że chcecie reaktywować serwer, ja ten serwer stworzyłem i ja go prowadziłem przez lata z pomocą wielu osób które widnieją w waszej ekipie, słabe to, ale nie mam zamiaru się z wami kłócić, w waszej zapowiedzi nawet nie ma zmianki jakie osoby założyły ten projekt, a byłem to ja i Ostoja, amen
Wódz Klanu Młota