28.11.2015, 01:56
Z grubsza przeczytałem co tam sobie spamujecie ale doczytałem się od kogoś jednego pięknego słowa, jest to Skyrim, gra która urzekła mnie, jest dla mnie top 1, pod względem fabularnym, oprawą dźwiękową jak i graficzną. To jest fenomen który nawet po roku po premierze walczył o top 3 w rankingu (tym co gry-online podaje). Dosłownie 3 dni temu zainstalowałem sobie wersje Legendary Edition będę właśnie ogarniał tą grę po raz trzeci. Na swoje usprawiedliwienie podam, że raczej nigdy nie zdarzyło mi się grę przechodzić po raz kolejny - ta właśnie taką jest.
Jak by ktoś chciał to mogę dać direct-lina do obrazu Legendary Edition bezprośrednio, full PL
No jasne, że tak, nie mogę porównać tego do Obliviona bądź Morrowinda ponieważ nie grałem lecz Skyrim mnie poruszył, nie będę recenzował tego bo nie czuje się na tyle przekonywujący, gra jest wyśmienita tyle powiem czy tam napisze.
Jak by ktoś chciał to mogę dać direct-lina do obrazu Legendary Edition bezprośrednio, full PL
No jasne, że tak, nie mogę porównać tego do Obliviona bądź Morrowinda ponieważ nie grałem lecz Skyrim mnie poruszył, nie będę recenzował tego bo nie czuje się na tyle przekonywujący, gra jest wyśmienita tyle powiem czy tam napisze.