(07.12.2015, 17:41)Majorek Wrote: Wróć. Na poprzedniej stronie pisałeś, że dostałem po dwa ostrzeżenia od Feriosa, Nubziora i Ibrahima. Nie jestem następcą Banacha, ale to daje razem sześć.Za to również możesz dostać osta. Poza tym Ja zawsze przy wystawianiu ostrzeżenia podaję link do postu i powód za jaki delikwent go dostał
Po co cokolwiek zgłaszać na forum internetowym? Najwyżej dostanę bana, nie pierwszego zresztą, a czasu straconego podczas rozmowy z Nubziorem nigdy nie odzyskam.
Poza tym, gdybyś wczytał się w moje posty, wiedziałbyś, że zacząłem tę rozmowę z troski o forum. Teraz zaczęliście już pisać mi, za który post dostałem warna, ale wcześniejsza sytuacja była kretyńska. Dawaliście ostrzeżenia bez poinformowania o przyczynach. Gdybym miał powiedzmy 300 postów i dostałbym ostrzeżenie na poprzednich zasadach, skąd wiedziałbym, co zrobiłem źle? Powinienem przeglądać każdą wypowiedź i domyślać się, co takim Ibrahimom we łbie się roi?
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky