08.12.2015, 20:49
(07.12.2015, 11:27)Majorek Wrote: Jak to, kto, Ibrahimie? Właśnie się dowiedziałem, że wlepiliście mi 6 ostów, a powiadomienia dostałem o dwóch. Czyli cztery warny bez najmniejszego wyjaśnienia, co zrobiłem źle, które mogłoby pomóc mi w poprawieniu mojego zachowania w przyszłości. Czyli mogę domniemywać, że otrzymałem je z przysłowiowej dupy, bo jestem z Klanu Espadre, a jakieś 90% ludzi "władzy" tutaj to wory i krzywusy.
Saurez, serio po otrzymaniu osta (o ile zostanę powiadomiony, bo szczerze mówiąc nie sprawdzam panelu użytkownika przy każdym logowaniu) mam sprawdzać każdy mój post, by znaleźć cokolwiek, co dało Ibrahimom wszelakim powód do wlepienia mi warna? Spójrzmy prawdzie w oczy. Mógłbym nie przeklinać, nazywać was wszystkich pluszowymi misiami, a Nichujakowi wmawiać, że wcale nie zniszczył wszystkiego, co dotknął, po czym i tak znalazłby się jakiś detal, który pozwoliłby na wystawienia ostrzeżenia. Nie dziwi mnie to, bo zawsze można się do czegoś dojebać, jeśli ktoś bardzo chce. W zasadzie to mi nawet zwisa, czy dostanę osta, bana, czy co tam jeszcze wymyślicie. Nie będę się tym przejmował, bo to jedynie forum internetowe. Ale wypada jednak powiadomić, za co ost wpadł.
GeneralLee, używam oficjalnego języka espadryjskiego. Będziesz mnie dyskryminował ze względu na język, którym się posługuję?
Lista ostrzeżeń, które otrzymałeś od początku listopada:
1. Obrażanie użytkowników (+2) od Feriosa
2. Obraza. (+2) od Nubziora
3. Łamanie regulaminu, obrażanie użytkowników, stosowanie słów wulgarnych (+2) od RaHima
4. Obraza, prowokacja (+1) od Profesoresa
I przy okazji, naucz się w końcu pisać poprawnie nazwy użytkowników. No chyba, że masz ochotę na trochę odpoczynku od tego forum.