(10.12.2015, 21:30)ALbatrOS Wrote: Wnioskuję o zakazie usuwania postów przed moderatorów chyba, że publicznie będzie domagał się tego właściciel tematu. Żeby uniknąć niejasności najlepiej też dodać, że po takowym poście od właściciela należy odczekać 12h żeby była okazja się z tym zapoznać. Najwidoczniej obecna możliwość usuwania postów jest nadużywana przez moderatorów w większości tematów. A szczególnie Ibrahim (chciałbym przeprosić Espadre za wykorzystywanie ich koncepcji na przeróbkę jego nicku, ale widząc, że go to wyraźnie prowokuje to nie mogę się powstrzymać) wiele rzeczy jest w stanie zatuszować.W ogóle zawnioskuj o usunięcie grupy moderatorów. Niech żyje wolna Amerykanka! Poza tym jak na razie to usuwam posty z tematu Eddów bo robicie tam burdel
BTW. Mój nick to RaHim <3
ALbatrOS Wrote:Dodatkowo pragnę zawiadomić administrację, że powinni naprostować wspomnianego moderatora, bo karanie za postów, których tak naprawdę nie ma (bo są usunięte) nie jest w żaden sposób logiczne i nie powinno być miejscaTo, że ich nie widzisz, nie znaczy, że ich nie ma, są w archiwum =)
(10.12.2015, 21:33)Robin Wrote: Lepiej udowodnij że naprawdę dałeś osty swoim ziomkom bo mocno zalatuje kolesiostwem i oszustwem.Nie mam takiego obowiązku. Jeżeli tak mocno tego pragniesz poproś Bimbola, Frytę albo Nubziora o udostępnienie logów = ). Ja pragnę tylko zaznaczyć, że taki Nithalak ma już 70% ostów nadanych własnoręcznie przez moją osobę ^_^
Oczywiście nadawanie ostrzeżeń jest zbugowane i zazwyczaj po max trzech ostach występują mi błędy, o czym już poinformowałem Bimbola i Nubziora, ale czy zamierzają coś z tym zrobić to nie mam zielonego pojęcia
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky