26.12.2015, 20:56
(26.12.2015, 20:01)Dracon Wrote: Dla mnie czymś nietypowym byłoby, gdyby RaHim* dodał ostrzeżenie zgodnie z regulaminem i zaczął sprawować funkcję moderatora tak jak tego wymaga, nie ukrywam byłbym lekko w szoku.Napraw panel moderatora, bo w dalszym ciągu muszę wypłacić warny dla osób, które robiły burdel w temacie Eddów, w tym dla swoich ludzi bo jak na razie tylko Servin dostał osta, a mi się już powoli nudzi ciągłe upominanie się o jego naprawienie <3
(26.12.2015, 20:47)ALbatrOS Wrote: Swego czasu złożyłem skargę do moderacji o działania RaHima. Bimbol się ze mną zgodził, Nubzior też. Ale jako, że ten drugi się tym zajmuje, a postanowił nic nie robić (bo po co atakować swojego kolesia?) to jaki jest sens składać jakiekolwiek zażalenia skoro i tak nie mamy nic do powiedzenia? W szeregach moderacji działa kolesiostwo tylko i wyłącznie.Udowodnij mi, że styl z forum Eddów jest kradziony, wtedy wyciągnę odpowiednie konsekwencje wobec Nefariusa, jeżeli tego nie zrobisz to nie mamy o czym rozmawiać
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky