26.12.2015, 21:42
(26.12.2015, 21:40)ALbatrOS Wrote:Jednak istnieje takie coś jak domniemanie niewinności, jeżeli nie masz wyraźnych dowodów na to że coś ukradli nie masz prawa ich osądzać.(26.12.2015, 21:35)Nef221 Wrote:(26.12.2015, 21:20)ALbatrOS Wrote: CoralisTheme nie jest dostępny do sprzedaży od kilku miesięcy. Prawo do korzystania z niego mają te osoby, które kupiły styl przed wycofaniem go ze sprzedaży i te osoby, które zapłaciły za to żeby już w ogóle dostępny nie był. Jest wielce nielogicznie, że jakikolwiek z Was posiada prawa do stylu, które nabył drogą legalną. Skoro tak kochasz dowody to przedstawcie dowody na to, że ten styl został przez Was zakupiony, a ja już nigdy nie zgłoszę żadnego postu z Waszego tematu. Póki ich nie przedstawicie to jestem całkowicie pewny, że po prostu jest on kradziony.
I tak jak pisałem wcześniej- gdyby nie to, że w swojej wielkiej rozwadze puściłeś tekst o "nielegalnym TSie" to cała sytuacja nie miałaby miejsca. Działasz po prostu na niekorzyść swojego klanu.
TO TYLKO MOJE GDYBANIA I NA PEWNO JEST KRADZIONE ALE DOWODÓW NIE MAM TYLKO POSZLAKI XDDDDDDD PRZEDSTAWCIE SWOJE DOWODY BO JAK NIE TO KRADZIONE NA PEWNO!!111EONEONEONEONEONEONE zabij się
Sorry, ale sądy zwykle opierają się na tym, że oskarżeni również muszą udowodnić swoją niewinność. W obecnym zestawieniu poszlaki mogą sugerować, że winni faktycznie jesteście, a kontry z Waszej strony nie widać. W sądzie też nie odpowiadałbyś na żadne poszlaki nawet gdybyś miał dowody swojej niewinności?
![[Image: Ru8zE9Y.png]](http://i.imgur.com/Ru8zE9Y.png)