Ale czemu z góry zakładasz, że musi to być MMO? GMP wyrosło na DMie i raczej prędko się to nie zmieni. Kwestia poglądów- dla mnie operowanie na rozgrywce gdzie wygrywa ten kto najwięcej czasu spędza na serwerze nie ma nic wspólnego z uczciwością. Nie każdy ma ochotę i możliwości siedzieć w grze 24/7 by zdobyć statystyki lepsze o +1 od poprzednich. I uwierz, że osoby, które nawet zbiorą się "słabym" klanem w pełno osób nie mają szans z klanem (nawet dużo mniejszym w liczebności), który nabił sobie kilkukrotnie wyższe statystyki i ekwipunek. Nie mam nic do takich serwerów, ale nie nazywaj tego jakąkolwiek uczciwością w rozgrywkach klan vs klan.
PS: Nie wiem kto mógłby mi wlepić bana, ale bardzo chętnie go przyjmę. Udowodni się wtedy to co piszę od miesiąca/dwóch- że jednak regulamin nie leży nikomu wyżej na uwadze. Zdaje się, że tylko Bimbol ma jakiś wzgląd na niego.
PS: Nie wiem kto mógłby mi wlepić bana, ale bardzo chętnie go przyjmę. Udowodni się wtedy to co piszę od miesiąca/dwóch- że jednak regulamin nie leży nikomu wyżej na uwadze. Zdaje się, że tylko Bimbol ma jakiś wzgląd na niego.
![[Image: 4ba1350c804c9.png]](https://zapodaj.net/images/4ba1350c804c9.png)