(28.12.2015, 13:07)Nef221 Wrote: I o to chodzi Ignisio. Gothic Multiplayer to nadal Gothic z mechanika, która nie nadaje się do DM, czy TDM. Mechaniki RPG nadal widać w grze DM i przez to nie można mówić o uczciwej grze.
@UP Wścieklizna macicy cie dopadła? Toz takie teksty składa ośmioletni brat mojego kumpla.
Nie wiem co zauważyłeś takiego irytującego w moim poście, ale przypomnij sobie, że to Ty mi zarzucałeś ledwie stronę temu rzucanie kwasem na lewo i prawo.
Ja po prostu jestem świadomy, że Gothic jest jak najbardziej grą skillową. Tak samo jak CS czy LOL. Kwestia zupełnie innej mechaniki. W CS'ie możesz ograć 5 przeciwników, w Gothicu nie. I nie jest to kwestia braku uczciwości, czy braku dostosowania do DMu, tylko mechaniki. Specyficznej i różnej od tego co jest w innych grach multiplayer.
Problemem jest to, że od razu założyłeś sobie, że ma być tak jak Ty mówisz. Przedstawiłem Ci mnóstwo rzeczy, które każdy normalny uznałby za rzeczy do nauki, do tzw. skilla, ale dla Ciebie dalej jest to mało znaczące. Gdybyś bronił Gothica w zestawieniu z CSem, a ja bym Ci pisał o granatach to i tak uznałbyś to za małą rzecz, bo po prostu tak sobie założyłeś i już.
Wejdź czasem do gry i spróbuj z kimś powalczyć. Postaraj się zrewidować swoje poglądy gdy po raz setny dostaniesz w dziób od osób, które faktycznie coś w tej grze się nauczyły i zdobyły skilla tak samo jak zdobywa się go w CS'ie. Poprzez grę i naukę. Ja nie mam siły tłumaczyć oczywistości tylko dlatego, że ktoś sobie ustalił, że ma być tak jak on myśli mimo wszystkich innych dowodów.
![[Image: 4ba1350c804c9.png]](https://zapodaj.net/images/4ba1350c804c9.png)