(07.01.2016, 23:24)ALbatrOS Wrote: Bo oczywiście RaHim wie wszystko najlepiej.Na pewno wiem lepiej od Ciebie. Spójrz na mój tytuł pod nickiem, a wszystko stanie się dla Ciebie jasne
ALbatrOS Wrote:Skąd wiesz, że hamował? Bo Risen tak powiedział?Z Risenem akurat niewiele gadałem
ALbatrOS Wrote:Zresztą nawet jeśli to mógł mieć jakiś powód. Ojciec nigdy nie zdradzał szczegółów swojej polityki. Działał tak jak to uważał za słuszne i miał do tego pełne prawo jako właściciel całego projektu. Nie wyszło, nikt nie jest idealny. Aczkolwiek trudno oceniać to co miał on w głowie na podstawie informacji, których nie mamy. Jedyne co wiemy to to, że jego plany nigdy nie doszły do skutku- nie wiemy jakie one miały być i jak miały się zakończyć.Wbrew wszelkim pozorom jakie sprawiał to był on dość inteligentną osobą i potrafił sobie zaplanować wszystko ze szczegółami.Przestań go w końcu bronić, proszę... Czy to, że zniszczył swoją własną platformę, a takżę platformę Risena jest dla Ciebie niezbyt wystarczającym dowodem...?
![[Image: rahimwpng_ssnwhne.png]](http://s5.ifotos.pl/img/rahimwpng_ssnwhne.png)
„Jak Cie boli to gdzie jestem dziś o swoje jutro zadbaj” ~ ReTo
„Pieniądze nie są najważniejsze, spróbuj bez nich żyć” ~ Kartky