@"ALbatrOS" nie tylko ty miałeś okazję porozmawiać z OI "sam na sam". Jest wiele takich osób i faktycznie Ojciec miał plan, ale ten plan nie miał podstaw, nie miał sprawnej modyfikacji, jak to się niby miało udać? Przecież OI znał swoją sytuację, widział, że pracuje tylko skejt i, że szybko gracze nie ujrzą tzw. hybrydy, ale dalej pisał bzdety o nadchodzącej hybrydzie. Czy po prostu nie można było napisać, że obecnie tylko skejt rozwija GMP, który pracuje i pisze inżynierkę? Przez co ma mało czasu i strasznie wolno to idzie? Tylko dalej robić swoje, co nie miało większego sensu?
Kiedyś gdy z nim pisałem nt. partnerstwa Mordanu pytałem czy czekać czy przepisywać serwer na GMPA, kazał czekać do maja, bo to była domniemana premiera modyfikacji. Czekałem i się nie doczekałem. Jaki z tego wniosek? Może i Ojciec jest inteligentną osobą z planem, ale nie potrafił zarządzać tym projektem i mydlił wszystkim oczy by utrzymać taki stan rzeczy jak najdłużej, co skutkowało tym co napisałem 2 posty wyżej, a przecież znał obecny stan rzeczy miał wgląd w wszystko.
Kiedyś gdy z nim pisałem nt. partnerstwa Mordanu pytałem czy czekać czy przepisywać serwer na GMPA, kazał czekać do maja, bo to była domniemana premiera modyfikacji. Czekałem i się nie doczekałem. Jaki z tego wniosek? Może i Ojciec jest inteligentną osobą z planem, ale nie potrafił zarządzać tym projektem i mydlił wszystkim oczy by utrzymać taki stan rzeczy jak najdłużej, co skutkowało tym co napisałem 2 posty wyżej, a przecież znał obecny stan rzeczy miał wgląd w wszystko.