08.01.2016, 22:59
(08.01.2016, 22:55)RaHim Wrote:1. Kurrwa nie żałuj nie masz czego stary xd Bo obstawiam że mówisz o mechaniku samochodowym?(08.01.2016, 22:46)Son Goku Wrote: No cóż, skończyłem zawodówkę, raz sytuacja mnie lekko do tego nagoniła, a dwa że miast iść do szkoły dalej stwierdziłem że to nie dla mnie i wolę się rozwijać dalej w zawodzie więc kurwa zwyczajnie zapierdalam co dziennie do roboty proszę pana.A Ja Technikum i jakoś też specjalnie nie ciągnie mnie do studiowania bo zwyczajnie wiem, że studia w tym kraju w niczym nie pomogą. Żałuję tylko, że miast do szkoły mechanicznej poszedłem do informatycznej
Son Goku Wrote:RaHim, No niestety ale kurrrwa kusi ten sprawny ręczny hamulec, co nie znaczy że zdaloby się mniej ślizgawki, zapierdalasz to nawet 20/30 na godzinę wciskasz hamulec delikatnie, puszczasz, a i tak lecisz jak torba gówienMnie tam jakoś nie kusi, zawsze można użyć „hamowania” silnikiem, o wiele bardziej skuteczne, aniżeli hamulec nożny czy ręczny
Który z grubsza potrafi wszystko, ale człowiek w tych czasach jest niedoceniany, Informatyka to przyszłość.
2. Nie wiem jak u was, ale mój Lanosik się na letnich ślizga nawet na hamowaniu silnikiem xd