(08.01.2016, 23:06)Pavera Wrote:(08.01.2016, 22:46)Son Goku Wrote: No cóż, skończyłem zawodówkę, raz sytuacja mnie lekko do tego nagoniła, a dwa że miast iść do szkoły dalej stwierdziłem że to nie dla mnie i wolę się rozwijać dalej w zawodzie więc kurwa zwyczajnie zapierdalam co dziennie do roboty proszę pana. drugi raz pierdolisz źle, nie stwierdziłem że Bimbol nie jest studentem bo ma czas na GO, a zażartowałem że raczej się uczy niżeli studiuje skoro pisze GO zamiast pierdolić was jak i mnie i chlać, bawić się i co tylko. Skoro jeszcze nie studiujesz a masz zamiar, to zastanów się tylko milion razy nad kierunkiem studiów, taka rada od biednego robola który dobrze wie jak w naszym kraju robią ludzi w chuja.
Może u Ciebie na dzielni studiować =/= uczyć się, ale ja Ci tu nie wyjeżdżam z postem po Kaszubsku. Jeżeli rzeczywiście napisałeś tak przez przyzwyczajenie (w co wątpię), to taka rada na przyszłość - na tym forum są także ludzie spoza Twojego osiedlaMożna łączyć i imprezy i studia. Nikt nie mówi, że każdy dzień musi zaczynać się nauką i imprezą. Można jednego dnia się uczyć, innego melanżować. Wszystko to kwestia organizacji czasu. Osobiście nie miałem okazji tego zaznać, więc ciężko mi się wypowiadać w tym temacie na podstawie własnych doświadczeń, ale mam znajomych, którzy na studiach już są. Jakkolwiek by nie patrzeć, ich wersja jest bardziej wiarygodna niż wersja kogoś, kto na tych studiach nie był. Można zresztą poprosić o opinię studentów, którzy są na tym forum. Oboje się czegoś dowiemy. O moją przyszłość, tudzież kierunek studiów nie musisz się martwić, ale dzięki za troskę
Hmm, a może by tak skończyć wasz ból dupy, myślę że gdyby Bimbol bądź Sativ mieli jakieś ale, co do mojego postu wcześniej to napisaliby tutaj swoje zdanie, myślę jednak że nawet gdyby ich coś uraziło to chłopaki rozumieją że w internetach już tak jest i niema sensu prowadzić niepotrzebnych gównoburz, można pomyśleć że twórcą projektu nie wypada, zawsze mogliby napisać coś od siebie i poczekać aż odpiszę, znakiem czego tak przeczytałem i usunąć zbędny spam z tematu, śmieszy mnie fakt że jak podejrzewam w waszym mniemaniu kiedyś tam pisałem teksty które mogliście zinterpretować jako obronę RaHima. Hah i co tak was to boli ?
Od tamtej pory staracie się do mnie przyjebać, a idź jeden z drugim wynieść śmieci kurwa a nie tylko gównoburze w internetach.
(08.01.2016, 23:10)RaHim Wrote:(08.01.2016, 23:07)Son Goku Wrote: Ale, gdybyś chciał to ogarniesz to wszystko z neta, a jak łapniesz to możesz być dobrym skrypterem, a nawet grafikiem, a z filmików na temat mechaniki w necie coś wyciągniesz, ale to nie wiele, trzeba mieć ten dryg xdProblem w tym, że Ja już jestem w takim wieku, że raczej jest już zbyt późno na naukę od podstaw, a żeby nauczyć się czegoś na poziomie co najmniej dobrym potrzeba trochę czasu
Nie martw się, mi kumpel z pracy dziś stwierdził że mam Nadczynność Tarczycy, bo ostanio mam skleroze jak chuj xd
Aa tam, dla chcącego nic trudnego, co do skryptowania trzeba chęci, a wiem po sobie że ciężko z nimi.
Edit: Btw no ile masz tych wiosen, ja 21 w lipcu 22, tak wiem moja pisownia mówi gimb xd
Ale mam w dupie pisownie i gimbów zwracających mi o nią uwagę xd