(08.01.2016, 23:14)Son Goku Wrote: Hmm, a może by tak skończyć wasz ból dupy, myślę że gdyby Bimbol bądź Sativ mieli jakieś ale, co do mojego postu wcześniej to napisaliby tutaj swoje zdanie, myślę jednak że nawet gdyby ich coś uraziło to chłopaki rozumieją że w internetach już tak jest i niema sensu prowadzić niepotrzebnych gównoburz, można pomyśleć że twórcą projektu nie wypada, zawsze mogliby napisać coś od siebie i poczekać aż odpiszę, znakiem czego tak przeczytałem i usunąć zbędny spam z tematu, śmieszy mnie fakt że jak podejrzewam w waszym mniemaniu kiedyś tam pisałem teksty które mogliście zinterpretować jako obronę RaHima. Hah i co tak was to boli ?
Od tamtej pory staracie się do mnie przyjebać, a idź jeden z drugim wynieść śmieci kurwa a nie tylko gównoburze w internetach.
Napisałeś post w ten sposób, że brzmiał jakby Bimbol jeszcze nie studiował (zacytowany post dot. studiowania i Twoja odpowiedź: "raczej się uczy"). Możesz się bronić, że po prostu tak się mówi u Ciebie w stronach, czy też że to był żart, ale jest to mało wiarygodne tłumaczenie. Takie samo jak popularne tłumaczenie się bratem w prośbach o unbana (nie mówię tutaj o Tobie, chodzi o porównanie). Tak czy inaczej, polecam wrócić się do pierwszej wypowiedzi, w której zacytowałem Twój post. Mi nie chodzi o to, czy u Ciebie studiowanie =/= nauka czy whatever (po prostu tak pociągnąłeś wątek swoim tłumaczeniem), a ogólnie o Twoje wypowiadanie się na tematy, o których nie masz pojęcia, bo na tym forum przez ostatnie kilka dni było sporo takich postów. Nie obchodzi mnie to, czy broniłeś RaHima czy co innego z nim robiłeś. Zresztą zarzucanie mi hejtowania Ciebie ze względu na obronę RaHima jest nie na miejscu, bo świetnie się z nim dogaduję.