08.01.2016, 23:56
Quote:Wybacz panie profesorze, źle się wypowiedziałem, chodziło mi bardziej o to że to powiedzenie jest między studentami, a nie miedzy wszystkimi ludźmi
Studiuję na uczelni, która zbiera najwięcej osób z różnych stron Polski, a przynajmniej tak mi powiedziano. W każdym bądź razie nigdy nie spotkałem się z określeniem, że uczyć się to uczyć się, a studiować to imprezować i balować.
Zresztą zachowujesz się lekko niekonsekwentnie, bo pisałeś, że nie jest to kwestia "klasy" społecznej lecz terenów na którym mieszkasz. Jedno z drugim ma w szerszym aspekcie mało wspólnego.
Quote:Nie. nie mam dowodów, wyobraź sobie że istnieją ludzie którzy ni chodzą całymi dniami zbierając dowody aby kogoś podpierdolić. Ty z tymi dowodami tak wyjeżdżasz że chyba jesteś kurwa RUDY.
Dowody są podstawą w pewnych kwestiach. Trudno sobie wyobrazić dywagacje na tematy językowo-historyczno-społeczne bez żadnych dowodów. Ja swoje przedstawiłem, Ty wciąż upierasz się przy swoim, jednocześnie nie podając żadnej sensownej kontry.
Nie, nie jestem rudy. Przykro mi, że niszczę Twój obraz na świat. Aczkolwiek nie rozumiem jaki sens ma porównanie rudego człowieka do osoby, która przedstawia komuś dowody na poparcie pewnych argumentów. Jeśli jesteś świadomy tego co napisałeś to mi to wyjaśnij, bo chętnie się czegoś dowiem.
Quote:drugi raz pierdolisz źle, nie stwierdziłem że Bimbol nie jest studentem bo ma czas na GO, a zażartowałem że raczej się uczy niżeli studiuje skoro pisze GO zamiast pierdolić was jak i mnie i chlać, bawić się i co tylko.
Nie wiem czy byłeś kiedykolwiek na studiach, ale raczej masz małe o nich pojęcie.
Quote:zawsze mogliby napisać coś od siebie i poczekać aż odpiszę, znakiem czego tak przeczytałem i usunąć zbędny spam z tematu
Nie usuwa się postów, które kogoś ewidentnie ośmieszają. To czyste marnotrawstwo.
Quote:Myślałem że to ja mam smutne jak pizda życie :/
Dochodzimy do momentu w którym na podstawie racjonalnej krytyki obrażasz tych, którzy wyraźnie przedstawiają więcej logicznych argumentów i twierdzisz, że mają złe życie, bądź go w ogóle nie mają. Zgłoś się do klanu Atomic Panda, bo ich "dowódca", Nithalak, też w ramach braku umiejętności dyskusji posuwa się do takich rozwiązań. Będziecie do siebie pasować.
I w ramach zakończenia, krótkiego, aczkolwiek sensownego: nie chodzi o ten jeden post w którym napisałeś głupotę. Chodzi o ogół. Twoje dyskusje są mierne i lekko tępawe. Poza tym często piszesz różne kretynizmy. Jest to zwyczajnie irytujące i im dłużej będziesz myślał dwa razy nad tym jak szybko odpisać i gdzie jest przycisk "odpowiedz" zanim zastanowisz się nad tym co chcesz przekazać to tym dłużej będą pojawiać się takie głosy krytyki, na które nie potrafisz racjonalnie udzielić jakiejkolwiek odpowiedzi. Takiej czy innej.
![[Image: 4ba1350c804c9.png]](https://zapodaj.net/images/4ba1350c804c9.png)