09.01.2016, 10:17
(09.01.2016, 09:34)ALbatrOS Wrote:W sumie nie pisałem że to jest skuteczniejsze, mniejsza spójrz:(09.01.2016, 08:50)Son Goku Wrote:(09.01.2016, 00:32)Kentar Wrote: Son Goku.... o jakim ty piciu z pelnoletnimi piszesz? O jakiej pracy? Nie wiem czy wiesz, ale jak kiedys chciales zostac na kyrmirze EM pisales, ze masz te 14 latek takze...
A, ok....
Stary nie obrażaj mnie, nie grałem na żadnym kyrmirze, dla mnie gmp=Mordan
Nie istniały żadne podrabiańce.
Btw: Son Goku to nick którego używam dopiero na platformie GO.
O, kyrmirze tylko słyszałem, że jest zabugowany i że ma kradzione addony jeśli już.
Nie. nie wywołuje gównoburzy na tema Kyrmira, zwyczajnie piszę co wiem i co słyszałem, raczej czytałem.
(09.01.2016, 01:26)Povelix Wrote:Rahim Wrote:Mnie tam jakoś nie kusi, zawsze można użyć „hamowania” silnikiem, o wiele bardziej skuteczne, aniżeli hamulec nożny czy ręcznyCo kurwa?
Hamowanie silnikiem, to hamowanie biegami.
Nie używasz ani hamulca nożnego, ani ręcznego po prostu puszczasz gaz, a samochód który porusza się na biegu, zwyczajnie zwalnia stopniowo.
A na jakiej podstawie twierdzicie, że jest to dużo bardziej skuteczne?
1. dojeżdżasz do skrzyżowania na oponach letnich, gdzie powierzchnia drogi jest bardzo sliska:
a) wciskasz hamulec i wpadasz na skrzyżowanie modląc się o brak kolizji?
b) wiedząc że dojeżdżasz do skrzyżowania, stopniowo zmniejszasz prędkość pojazdu, hamując biegami, pomagając sobie ewentualnie wciskając systematycznie pedał hamulca nożnego?
c) nie hamujesz?
d) wpierdalasz się na ręcznym, doprowadzając do zawału wszystkie panie kierujące pojazdami, w wieku powyżej 40 lat?
Ogólnie wszystko chuj, dopóki się w kogoś nie wpierdolisz to możesz jeździć nawet jak pizda, bylebyś był trzeźwy.
Ja tam sie zawsze modlę jak jadę z kimś aby nie mieć żadnego wypadku, nie chcę sobie wyobrazić co czuje osoba która spowodowała wypadek w którym zginął jej pasażer, a kierowca przeżył...