09.01.2016, 15:53
(09.01.2016, 11:44)DualFist Wrote:(09.01.2016, 08:50)Son Goku Wrote: O, kyrmirze tylko słyszałem, że jest zabugowany i że ma kradzione addony jeśli już.Sam jesteś kurwa kradziony.
(09.01.2016, 08:50)Son Goku Wrote: Nie. nie wywołuje gównoburzy na tema Kyrmira, zwyczajnie piszę co wiem i co słyszałem, raczej czytałem.
(09.01.2016, 12:09)ALbatrOS Wrote: @Son Goku: nie musisz mi tłumaczyć czym jest hamowanie silnikiem. Mam prawo jazdy, wiem jak działa i gdy jest możliwość to stosuję. Aczkolwiek, któryś z Was napisał (Ty albo RaHim, nie chce mi się sprawdzać), że jest to dużo bardziej skuteczne od hamulca i hamulca awaryjnego (czyt. ręcznego). Daleko temu do prawdy, bo hamowanie silnikiem można wykorzystywać tylko w określonych warunkach drogi. Kazałbym Wam zjechać z obojętnie jakiej góry/wzgórza z mojego regionu i z przyjemnością patrzył jak spadacie z drogi, aż zatrzymacie się na którymś drzewie.Weź czasami pod uwagę że gdy ktoś coś pisze to wie że niektórzy ludzie zrozumieją o co mu chodzi.
Hamowanie silnikiem jest tylko sposobem do strącenia prędkości, bądź utrzymania jej na przybliżonym poziomie, lecz nigdy nie będzie bardziej skuteczne od zwykłej formy hamowania.
W tym przypadku, RaHim dobrze wiedział że każdy człowiek z odrobiną inteligencji w sobie, rozkmini że miał na uwadze szczególne sytuacje, wiadomym jest że jadąc chociażby te 30 km/h gdy coś wyskoczy ci pod auto to biegiem nie wychamujesz, choćbyś na chama wrzucił 1-kę to byś se prócz blacharki mógł skrzynię rozpierdolić xd