(09.01.2016, 17:04)ALbatrOS Wrote:Quote:Idź spróbuj, znajdź przed tym suchy asfalt, tak żebyś się mocniej pierdolnął może ci przejdzie.
Nie wiem czy widziałeś kiedykolwiek sytuacje, w której rozpędzony samochód "hamuje" biegiem wstecznym. Ja też nie miałem takiej okazji, a sam nie zamierzam próbować, aczkolwiek wystarczy oglądać wartościowe programy, jak np. Pogromcy Mitów, gdzie kiedyś (w dość starych odcinkach) sprawdzali co się stanie jeśli zdejmą blokadę i spróbują wrzucić wsteczny w formie hamulca. Wrzucenie biegu wstecznego to tylko pisk skrzyni i szarpnięcie jak przy "normalnej" złej zmianie biegów. Nikt nie poleciał na szybę.
@Down: co mnie do tego, że ktoś może wpłacić komuś pieniądze na poczet rozwoju modyfikacji? Zresztą sam regulamin wskazuje, że jest taka możliwość, a wpłaty nie podlegają zwrotom (i słusznie). Nie wiem co starasz się insynuować, bo ja nie mam nic przeciwko wspieraniu twórców w jakikolwiek sposób.
Mowa była o biegu numer "1"
Gdzie, nie wiem czy miałeś okazję w życiu widzieć rower z tkzw przerzutkami, ale to działa na podobnej zasadzie
hmm mała zębatka napędza większą, dlatego też na biegu 1 nie pojedziesz szybko i najciężej go popchnąć, można powiedzieć ze na biegu numer 5 jest odwrotnie, jedziesz szybko łatwo popchnąć samochód na biegu nr 5
v2 Aa kto cię tam kurwa wie, za ludźmi nie trafisz.