15.01.2016, 20:43
No trudno. Nie będę chodził do kościoła, w którym księża mówią mi na którą partię polityczną mam głosować. Niedawno ksiądz na rekolekcjach mówił bez ogródek (cytuję) "Ja widzę, że Polska jest w ruinie". Albo Biskup przyjeżdża na ustanowienie sanktuarium (W moim mieście wydarzył się cud! I mamy święty obraz) i o czym mówi? O In Vitro...O mediach...
Co z tego, że czasami mam ochotę pierdolnąć o podłogę i wyjść z kościoła, Idę tam, gdy mam potrzebę, czy chcę za coś podziękować. W swoich wyborach kieruje się tymi prawami, które ustanowił Bóg. Nie muszę słuchać księży czy innych ludzi, jakich stanowisk by nie mieli. To, że wy musicie to wasza słabość.
Co z tego, że czasami mam ochotę pierdolnąć o podłogę i wyjść z kościoła, Idę tam, gdy mam potrzebę, czy chcę za coś podziękować. W swoich wyborach kieruje się tymi prawami, które ustanowił Bóg. Nie muszę słuchać księży czy innych ludzi, jakich stanowisk by nie mieli. To, że wy musicie to wasza słabość.
Nie będzie mnie do sierpnia, jestem w Szkocji i zarabiam na studia. Do zobaczenia.