02.02.2016, 22:26
(02.02.2016, 22:21)Son Goku Wrote: Noo stary, nie wywołuj, bo mnie gotujesz o co pewnie ci chodzi, ale kurwa Dragon Ball i Naruto to dwa najlepsze Anime, nie wiem czy oglądałeś, a jeśli tak to ile, no ale kurwa!
Ponoć całkiem dobry jest onepiece i fairytail nie wiem nie oglądałem.
o gustach się nie dyskutuje, sam ustalasz kiedy i gdzie chcesz przestrzegać tej zasady.
Ja rozumiem, może sentyment z dzieciństwa (przynajmniej to mnie trzyma do niektórych epizodów z Naruto, ale niewielu) Cię trzyma, o ile oczywiście jesteś już dorosły. Ale nazwanie Naruto i DB najlepszymi anime jest skrajnie kretyńskie. To typowe tasiemce, nastawiona na bezmózgą dawkę dla cyborgów liczących tylko i wyłącznie na walki. Niby fajnie, ale gdy się dodaje tak rażące dziury fabularne, które w przypadku takich dzieł nie powinny mieć miejsca, liczne paradoksy itd. przestaje być już ciekawie.
Oglądałem Fairy Tail - mało ciekawy pomysł, z epizodycznie dobrym wykonaniem, ale to też nic szczególnego.
Chcesz dobry shounen - obejrzyj Fullmetal Alchemist: Brotherhood. To jest arcydzieło, jeśli chodzi o ten gatunek.
Quote:(report) Inariu - 22-12-06:39 -- Nie mam szacunku do człowieka który nie potrafi pisać twarzą w twarz